Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
17-05-2013 / Blog imobiliar
Zilele Carierei in Imobiliare, la a IX-a editie

Zilele Carierei in Imobiliare, la a IX-a editieCentury 21, una dintre cele mai mari francize de imobiliare din lume, organizează în perioada 22-23 mai 2013 “Zilele Carierei în Imobiliare”. Toate persoanele interesate de un job în acest domeniu se pot întâlni cu reprezentanții companiei la parterul clădirii Belvedere, de pe strada Baba Novac, din București.

 

“Zilele Carierei în Imobiliare” a ajuns la cea de-a noua ediție. Potrivit organizatorilor, vor exista câteva noutăți în comparație cu ceilalți ani. Astfel, modalitățile de plată se vor schimba. Remunerația se va efectua în funcție de numărul de activități întreprinse.

 

Aleșii programului de pregătire al celor de la Century 21 vor fi instruiți de către experți cu o mare experiență în domeniul imobiliar. La sfârșitul training-ului, cursanții vor putea începe o carieră de success pe această piață. Ca să se înscrie la acest program, doritorii vor trebui să-și trimită CV-ul către filiala Century 21 din România. Persoanele considerate potrivite vor fi contactate într-un timp scurt, urmând să participe la cursuri de pregătire în vânzări, management-ul timpului sau la training-uri de etică și de comunicare inter-personală. De asemenea, nu vor lipsi nici ședințe de coaching.

 

Conform organizatorilor, vor exista opt posture libere pentru “Zilele Carierei în Imobiliare”. Cei mai buni tineri vor avea șansa de a deveni consilieri imobiliari în sectorul 3 din București. Aceștia vor trebui să îndeplinească două criterii esențiale: să aibă peste 25 de ani și să locuiască în sectorul 3 al Capitalei. De asemenea, ei trebuie să fie dispuși să lucreze în regim full-time. Printre calitățile de care cursanții trebuie să dea dovadă se numără inovativitatea, perseverența și proactivitatea.

 

Century 21 folosesc un sistem inovator de tranzacționare pe piața imobiliară. Acesta favorizează medierea, având ca scop doar reprezentarea intereselor clienților, fie că ne referim la vânzători sau la cumpărători.

 

Cei de la Century 21 dețin în prezent peste 8.000 de agenții în mai bine de 70 de țări de pe tot globul.

 

Sursa foto: century21ro.com