Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
11-02-2015 / Blog imobiliar
Vrei sa inchiriezi o locuinta in Bucuresti? Afla cat trebuie sa platesti!

Vrei sa inchiriezi o locuinta in Bucuresti? Afla cat trebuie sa platesti!Vrei să închiriezi o locuinţă în Bucureşti? Află care sunt preţurile pentru închirieri apartamente în Capitală!


Garsonierele din Bucureşti se închiriază la preţuri de 243 de euro/lună

 

Garsonierele din Bucureşti se închiriază la preţuri medii de 243 de euro/lună. În zonele de Nord ale oraşului garsonierele sunt mai scumpe, ajungând până la 358 de euro pe lună, în timp ce în Giuleşti, Rahova sau Brâncoveanu costurile se apropie de 200 de euro pe lună.

 

Apartamentele de 2 camere din Bucureşti – chirii medii de 385 euro/lună

 

Apartamentele de 2 camere din Bucureşti au preţuri medii de închiriere de 385 euro/lună. Tarifele cerute de proprietari sunt mai ridicate în cartierele centrale şi de Nord, respectiv mai scăzute în Sudul şi Vestul oraşului.

 

Locuinţele de 3 camere se închiriază pentru aproximativ 600 euro/lună

 

În Capitală, locuinţele de 3 camere pot fi închiriate la preţuri în jurul sumei de 600 euro/lună. La fel ca şi în cazul garsonierelor şi apartamentelor de 2 camere, cele mai ieftine zone unde poţi închiria apartamente de 3 camere sunt în Militari sau Rahova, iar în Aviaţiei sau Herăstrău găseşti cele mai costisitoare proprietăţi de 3 camere.

 

Apartamentele de 4 camere – 933 euro/lună la închiriere

 

Apartamentele de 4 camere scot din buzunarele bucureştenilor suma medie de 933 euro/lună. Limita inferioară este de 329 euro (în Militari), iar cea superioară este de 1.573 euro (Aviaţiei).