Unul dintre cele mai puternice proiecte imobiliare din zona de Sud a oraşului Iaşi!

10-05-2019 / Blog imobiliar

Peg Construct este deja cunoscut clienților care se află în căutarea de apartamente  noi în zona de sud a Iașului, reușind să livreze în ultimii ani sute de locuințe pe piața imobiliară în cadrul proiectelor sale  care s-au bucurat de un real succes.

Ansamblul Ideal Residence  este unul dintre cele mai puternice proiecte imobiliare din zona de Sud a oraşului Iaşi (zona Cug) amplasat pe un platou de 50 000 mp cu acces privat asfaltat si la 2 minute de mijloacele de transport in comun care fac legatura cu principalele centre urbane ale Iasului ; Podu Ros-Centru-Copou ( linia 41, 41B), Tudor-Metalurgiei-Tatarasi (linia 27), Mircea cel Batran-Alexandru-Dacia (linia 44 ) .

Ideal Residence reprezinta o  continuare firească a proiectelor anterioare finalizate de Peg Construct – Harmony Residence şi PEG Housing  – respectând reţeta de succes folosită până acum ca şi dezvoltator direct ale acestor ansambluri rezidenţiale.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, nor şi în aer liber

Ideal Residence Cug- reprezinta un cartier, (city in city) in care locuitorii beneficiaza  de parcare, spatii comerciale, locuri de joaca si spatii verzi de relaxare.

Apartamentele puse in vanzare in cadrul proiectului respecta intru totul stilul consacrat al acestui complex foarte cunoscut pe piata de profil in ceea ce priveste compartimentarea excelenta, finisajele de calitate, amplasamentul ideal si preturile accesibile.

 Proiectul dispune de o arhitectura moderna, dar si de o excelenta functionalitate avand imprejur spatii pline de verdeata si plante ornamentale, parcarea masinilor se va putea face atat in demisolul imobilului cat si la suprafata, acestea putand fi achizitionate la cele mai bune preturi din oras. Pentru cei care vor spatii de depozitare suplimentare exista posibilitatea achizitionarii de boxe la demisol. Finisajele sunt la alegerea clientilor care pot opta pentru o gama variata de modele. Fiecare apartament din cadrul ansamblului rezidential Ideal Residence se preda clientului dotat si amenajat complet, cu centrala termica proprie prin condensare si sistem de incalzire in pardoseala, usi interior din lemn masiv de tei, obiecte sanitare in baie, contorizat separat si bineinteles bransat la toate utilitatile orasului.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, noapte, în aer liber şi apă

Pentru cei care isi doresc linistea si confortul unui cartier rezidential la preturi accesibile Ideal Residence este alegerea ideala.

Vezi AICI mai multe detalii despre Ansamblu Rezidential Ideal Residence

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2019 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.