Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
16-06-2013 / Blog imobiliar
Sudrezidential.ro lanseaza un nou centru imobiliar si financiar

Sudrezidential.ro lanseaza un nou centru imobiliar si financiarAgentia Sudrezidențial.ro va deschide un nou centru imobiliar si financiar în zona de sud a Bucureștiului. Acesta va fi dedicat consilierii oamenilor care doresc să achiziționeze o locuință, dar va avea și o funcție de legătură cu bancile creditoare.

 

Clienții care au nevoie de informații avizate din domeniul imobiliar pot cere ajutorul experților de la Sudrezidențial.ro, la noul centru al acestora. Printre serviciile oferite de către agenție se numără asigurările de locuințe, consultanța financiar-contabilă, amenajările interioare sau servicii de proiectare și arhitectură. De asemenea, va exista și un departament dedicat relațiilor cu băncile creditoare, unde clienții vor primi consiliere din partea unui specialist bancar pentru obținerea creditelor, chiar daca nu intenționează să cumpere o casă sau un apartament prin intermediul agenției.

 

Sudrezidențial.ro se ocupă de vânzarea locuințelor din ansambluri rezidențiale din zona de sud a Bucureștiului. Printre acestea se numără Viva Residence, Corvaris Residence, Lotus Residence, Berceni Residence, Apollo Residence Berceni sau Gama Residence. În prezent, agenția are deschise patru sedii în Capitală. Sediul central este situat pe Șoseaua Olteniței. Celelalte trei se află pe Bulevardul Metalurgiei, pe Strada Pucheni și pe Strada Amurgului. Clienții beneficiază de transport gratuit, oferit de catre Sudrezidențial.ro, dacă doresc să vizioneze turul complet al locuințelor aflate la vânzare.