Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
27-09-2013 / Blog imobiliar
Stone Mansion, casa decorata cu aur din New Jersey

Stone Mansion, casa decorata cu aur din New JerseyStone Mansion este o casă decorată cu aur din orașul american New Jersey. Stone Mansion a fost reședința unui fost președinte Facebook, Sean Parker. În prezent, locuința este de vânzare pentru suma de… 49 de milioane de dolari. Doar este decorată cu aur, nu?

 

Stone Mansion, casa în care luxul este la el… acasă

 

Stone Mansion este o casă aflată în orașul Alpine, din New Jersey, Statele Unite. În localitatea americană au trăit, de-a lungul vremii, personalități importante, precum Stevie Wonder sau Sean Combs.

 

Stone Mansion are o sală de recepții care este decorate cu aur de 18 carate și conține candelabră a căror valoare se ridică la fabuloasa sumă de 250.000 de euro. Locuința are în total 2.800 de metri pătrați, o grădină de 25 de hectare, 11 dormitoare, 4 bucătării, 19 băi, teren de baschet, bar și cinematograf.

 

Una dintre cele 4 bucătării este echipată cu un cuptor de 75.000 de dolari și are integrat in podea un sistem de făcut curătenie.

 

Ce altceva mai poți găsi în Stone Mansion? Casa include și o piscină de 20 de metri, cu apă sărată și Jacuzzi. Pentru cei care nu pot refuza un vin bun, pivnița cu autentificare biometrică este ca un ajutor divin. De asemenea, camera-seif din interiorul casei reprezintă un loc ideal pentru păstrarea în siguranță a bunurilor de valoare mare.

 

Siguranța de care se vor bucura noii locatari din Stone Mansion este la nivele foarte ridicate. Întreaga proprietate este înconjurată de un gard gros de peste 50 de centimetri. Casa este monitorizată de aproape 30 de camere de supraveghere.

 

Sursa foto: priceypads.com