Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
01-04-2016 / Blog imobiliar
Se scumpesc apartamentele de 3 camere din capitala!

Se scumpesc apartamentele de 3 camere din capitala!Apartamentele de 3 camere din Bucureşti, din blocurile vechi, s-au scumpit cu 2% în luna martie din acest an, faţă de luna februarie. Preţul mediu al apartamentelor de 3 camere din Bucureşti a urcat până la 78.900 euro.

Scumpire pentru apartamentele de 3 camere din capitală, în luna martie din anul curent. Este cea de-a doua lună consecutivă din acest an când preţurile locuinţelor de 3 camere din blocurile vechi ale capitalei au urcat, chiar dacă nesemnificativ, cu doar 2%. Totuşi, diferenţa faţă de luna martie 2015 este mai mare, de 5% în plus pentru anul acesta, semn că piaţa imobiliară este în creştere.

Doar în 2 cartiere din oraş au scăzut preţurile pentru apartamentele de 3 camere

Dintre toate cartierele analizate în studiul imobiliar la care facem referire doar în Berceni şi în zona Vitan-Mall s-au redus preţurile locuinţelor de 3 camere. În Berceni scăderea a fost de 3%, iar în Vitan-Mall a fost de doar 1%.

La polul opus, cea mai mare scumpire pentru apartamentele de 3 camere a fost în Drumul Taberei: 8.000 euro în plus au cerut proprietarii în martie faţă de februarie, o creştere de 13%, până la 68.000 euro.

De asemenea, şi în zona Brâncoveanu preţurile apartamentelor de 3 camere din Bucureşti au explodat, cu 6%, adică 4.000 euro! 5% a fost avansul preţurilor în Titan şi în 13 Septembrie.

Unde sunt cele mai scumpe apartamente de 3 camere din Bucureşti?

Potrivit analizei imobiliare, zona Unirii este în continuare cea mai scumpă din capitală, cel puţin pe segmentul apartamentelor vechi de 3 camere. Preţul mediu din centrul oraşului se ridică la 127.000 euro şi este cu 12.000 euro mai mare decât cel din următoarele cele mai scumpe zone: Aviaţiei şi Victoriei.

55.000 euro este preţul cel mai scăzut din Bucureşti pentru apartamentele vechi de 3 camere. Acesta este înregistrat în zona 1 Decembrie 1918.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro îți pune la dispoziție lista completă de apartamente de vânzare de 3 camere din București, din ansambluri rezidențiale!