Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Newsletter
03-12-2018 / Blog imobiliar
FOTO Noul Porsche 911, debut la Los Angeles. Clienții din România pot deja comanda noul automobil sport de lux.

Porsche a prezentat o nouă generație a celebrului 911, un automobil pe care îl recunoaște orice copil, datorită designului clasic, dar care a ajuns la un nivel de tehnologizare extrem de ridicat. Porsche a ales pentru debutul noiii generații 911 salonul din Los Angeles, un salon mai puțin renumit printre pasionații de automobile din restul lumii, dar care se află în centrul atenției americanilor iubitori de automobile de lux și sportive. Aflată la răscruce de tehnologii, Porsche a avut o misiune destul de grea în privința trăsăturilor noului 911. Pe de o parte, marca a luat o decizie fermă în privința modelelor electrice, iar prețurile acestora îi permit constructorului din Stuttgart să dezvolte asfel de mașini.

 

Citește mai mult : AICI

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

 

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.