Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Newsletter
04-10-2018 / Blog imobiliar
#NOU pe #dezvoltatorimobiliar : Vulturilor Residence

DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal imobiliar dedicat proiectelor imobiliare noi din România, își mărește continuu numărul ofertelor de locuințe. Un nou ansamblu rezidențial Vulturilor Residence, alege platforma DezvoltatorImobiliar.ro pentru a prezenta complet și complex noile oferte din Bucuresti, Unirii.

Vulturilor Residence este ideal pentru familiile care își doresc o locuință cu un confort ridicat într-o zonă centrală a orașului, dar și un mediu sigur și plăcut în incintă.

Apartamente de Lux Vulturilor Residence - Imobilul autorizat și în curs de execuție are 30 apartamente (garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere) complet decomandate. Fiecare spațiu este eficient compartimentat, oferind viitorilor proprietari diverse posibilități de amenajare și utilizare, adaptate unui stil de viață modern.

FINISAJE DE LUX

 - Toate materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, atât pentru spațiile comune interioare și exterioare, cât și pentru apartamente.

AMPLASAMENT LINIȘTIT

 - Vulturilor Residence este ferit de aglomerația bulevardului Unirii, aflându-se într-o zonă de case și vile.

 - Spațiul verde generos din incintă va fi amenajat parțial ca loc de joacă pentru copii.

 

 

 

https://www.dezvoltatorimobiliar.ro/

 

Ansamblu Rezidential - Vulturilor Residence

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.