#Nou pe #dezvoltatorimobiliar : Maurer Villas Tractorul, Brasov, Brasov

10-11-2018 / Blog imobiliar

DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal imobiliar dedicat proiectelor imobiliare noi din România, își mărește continuu numărul ofertelor de locuințe. Un nou ansamblu rezidențial Maurer Villas alege platforma DezvoltatorImobiliar.ro pentru a prezenta complet și complex noile oferte din zona Tractorul, Brasov.

 

 Maurer Villas este cel mai nou concept “acasă”, dezvoltat de către Maurer Imobiliare și localizat în cea mai dinamică zonă a orașului Brașov. Vilele cu 2 etaje și mansard reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută să se bucure de intimidate și liniște atunci când ajung acasă.

 

Acum este rândul tău să vii alături de noi pentru a scrie împreună viitorul țării noastre. Îndrăznește să visezi! Noi construim visurile tale!

 

Locuinţele se vând în stadiu de proiect.

Se predau complet finisate şi dispun de tâmplărie ferestre din PVC cu geam termopan, obiecte sanitare, gresie şi faianţă de calitate, vopsea lavabilă, parchet laminat rezistent la trafic intens, instalaţii electrice, instalaţii termice, instalaţii sanitare, centrală termică pe gaz la fiecare apartament, contorizare separată a utilităţilor.

Preţul final al locuinţei se va stabili în funcţie de modalitatea de plată aleasă.

Preţul include TVA 5% si boxa la subsolul blocului.

 

Datorita numarului mare de solicitari pentru aceasta structura de apartament, rugam a se contacta un consultant in vanzari pentru verificarea disponibilitatii.

 

avantajul de a beneficia de o strada linistita, face din Magic Residence Militari unul dintre cele mai bine pozitionate proiecte imobiliare din vestul Capitalei.

 

Rate la Dezvoltator, Credit Prima Casa, Credit Ipotecar, Credit Imobiliar

Descriere modalitati de plata:

 

PLATA INTEGRALA - Achitați integral la încheierea contractului pentru a beneficia de cel mai mic preț din ofertă.

 

PLATA IN 3 TRANSE

 - 30% avans la încheierea contractul

 - 30% la finalizarea ‘la roșu’ a structurii apartamentului

 - 40% la recepția apartamentul

 

PLATA IN DOUA TRANSE PRIN ACCESAREA UNUI CREDIT

 - 5% la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare

 - 95% credit la recepția apartamentului

 

PLATA IN RATE LA DEZVOLTATOR

 - 30% avans la încheierea contractului

 - 25% în rate lunare până la recepția apartamentului

 - 45% în rate la dezvoltator, achitați timp de 24 de luni

 

Datorita numarului mare de solicitari pentru aceasta structura de apartament, rugam a se contacta un consultant in vanzari pentru verificarea disponibilitatii.

 

 

 

Birou Dezvoltator

Tel: 0370509188

 

Maurer Villas
Tractorul, Brasov, Brasov

 

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2019 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.