#Nou pe #dezvoltatorimobiliar : Magic Residence Militari Bucuresti, Militari

22-10-2018 / Blog imobiliar

DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal imobiliar dedicat proiectelor imobiliare noi din România, își mărește continuu numărul ofertelor de locuințe. Un nou ansamblu rezidențial Magic Residence Militari
alege platforma DezvoltatorImobiliar.ro pentru a prezenta complet și complex noile oferte din zona Militari, Bucuresti.

 

 

Ansamblul Rezidential Magic Residence Militari este cel mai nou proiect imobiliar dezvoltat de catre MID Residence, proiect amplasat pe Strada Drumul Osiei nr 68-70 din Sectorul 6, langa Metro Militari.

 

Imobilul va avea un regim de inaltime de D+P+4+M , lift, parcari la demisol si la exterior si include garsoniere,  apartamente cu 2 camere si apartamente de 3 camere  avand suprafete generoase cu terase exterioare.

 

Imobilul va genera un numar total de 31  apartamente noi, avand Suprafata desfasurata totala de  2907,45 m plus 316 mp terase si care ce vor dispune de o serie de facilitati in cadrul ansamblului: loc de parcare* disponibil pentru  fiecare apartament atat la interior cat si la exterior,  spatii verzi amenajate cu alei pietonale.

 

Inceperea lucrarilor: Iulie 2018

 

Termen de finalizare: Iunie 2019

 

Ansamblul Rezidential Magic Residence Militari este construit in apropierea celor mai importante puncte de interes din partea de vest a orasului, Militari Shopping Center ( supermarketurile Auchan si Carrefour), accesul rapid catre centrul orasului, dar si catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, cat si avantajul de a beneficia de o strada linistita, face din Magic Residence Militari unul dintre cele mai bine pozitionate proiecte imobiliare din vestul Capitalei.

 

Birou Vânzări
Tel: 0370509187

Magic Residence Militari
Bucuresti, Militari

 

WWW.DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO

 

 

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

 

 

Fotografia postată de Mihail Dezvoltatorimobiliar.

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.