Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
13-08-2013 / Blog imobiliar
Milionarii Americii traiesc in case de peste 100 de milioane de dolari

Milionarii Americii traiesc in case de peste 100 de milioane de dolariMilionarii din Statele Unite trăiesc în case care uneori depășesc suma de 100 de milioane de dolari. Vezi doar câteva dintre locuințele cele mai scumpe ale bogătașilor americani.

 

Phil Falcone, fondator a două companii importante din Statele Unite, Harbinger Capital și LightSquared, trăiește cu soția lui într-o casă a cărei valoare este estimată la 100 de milioane de dolari. Falcone a cumpărat proprietatea de 25.000 metri pătrați în urmă cu cinci ani, pentru 48 de milioane de dolari. Îmbunătățirile pe care le-a adus casei, printre care menționăm columnele de marmură sau pisicina interioară în stil roman, ridică valoarea acesteia la peste 100 de milioane de dolari.

 

Steve Schwarzman, co-fondatorul Blackstone Group, a plătit în anul 2000 între 35 și 40 de milioane de dolari pentru un penthouse în Manhattan, care costă acum 120 de milioane de dolari. Penthouse-ul are 37 de camere, 11 șeminee,  sală de forță, sală de billiard și multe alte facilități. În trecut aici a locuit și John Rockfeller.

 

Cea mai mare casă privată din Statele Unite îi aparține lui Ira Rennert, investitor și om de afaceri. Denumită “Fair Field”, casa se întinde pe un teren mare de 110.000 metri pătrați, dintre care pe mai mult de jumătate se află locuința. Fair Field are 29 de dormitoare, 39 de băi, teren de baschet, pistă de bowling, două terenuri de tenis sau două terenuri pentru squash. Casa a fost construită la sfârșitul anilor 1990. Care este valoarea estimată pentru Fair Field? Aproximativ 250 de milioane de dolari, mai mult decât dublul celorlalte case ale bogătașilor din Statele Unite.

 

Sursa foto: modthesims.info