Maurer Village Brașov va reprezenta o comunitate formată din 67 de case premium.

25-11-2021 / Blog imobiliar

Maurer Village Brasov – Viata la sat in regim de oras

Maurer Imobiliare reprezintă un nume cu rezonanță pe piața imobiliară din România, fiind compania care, în cei 15 ani de prezență pe piața imobiliară, a așezat pe harta extinderii sale orașe importante din țară. În fiecare din cele 6 orașe în care și-a pus amprenta (Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Sighișoara), Maurer Imobiliare a reușit să transpună, în fiecare etapă a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.

Odată cu sfârșitul acestui an, prin lansarea proiectului Maurer Village Brașov, compania Maurer Imobiliare se bucură de o diversificare a portofoliului de produse. Maurer Village Brașov va reprezenta o comunitate formată din 67 de case premium, cu design modern, reușind astfel, prin acest proiect imobiliar, să fie satisfpcute cerințele unui segment de consumatori din ce în ce mai larg, și-anume cei pentru care ACASĂ înseamnă o casă modernă, localizată într-o zonă în care se pot bucura din plin de liniștea și frumusețea cadrului natural.

Vezi aici: Ansamblul Rezidential MAURER VILLAGE BRASOV

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.