Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-09-2017 / Blog imobiliar
Mai sunt doua zile de BIFE – SIM. Cel mai mare targ de mobila din Romania

Mai sunt doua zile de BIFE – SIM. Cel mai mare targ de mobila din RomaniaAstăzi și mâine mai poți vizita cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente şi accesorii din România.

Evenimentul are loc în București, la Romexpo.

"BIFE-SIM a devenit o expoziţie de prestigiu, la care cererea creşte de la un an la altul. Ne bucurăm că există acest interes şi vestea bună pe care vrem să le-o dăm celor care-şi doresc standuri mai mari de expunere a produselor este că Romexpo se va extinde foarte curând, iar ediţia de anul viitor ne va permite altă abordare a Târgului Internaţional de Mobilă, Echipamente şi Accesorii BIFE - SIM", a declarat Aurica Sereny, preşedinte APMR.

Gradul de internaţionalizare al acestei ediţii este de 18%, în creştere cu cinci procente faţă de ediţia precedentă, conform lui Mihai Costriş, director general al Romexpo.

"Participanţii internaţionali sunt interesaţi de stabilirea unor relaţii de afaceri cu producătorii români, fapt ce sporeşte calitatea exportului şi importului pe piaţa mobilei şi cea a prelucrării lemnului", a adăugat acesta.

BIFE-SIM aduce în prim-plan atât tehnologiile şi metodele de realizare a pieselor de mobilier, dar şi stilurile în tendinţe.

La eveniment sunt reprezentate ţări precum Austria, Bulgaria, China, Cehia, Germania, Grecia, Italia, Macedonia, Moldova, Polonia, România, Rusia, Ucraina, Ungaria.

Program:16 septembrie 2017 (sâmbătă): între orele 10.00 şi 18.00

17 septembrie 2017 (duminică): între orele 10.00 si 16.00

Dacă nu puteți ajunge, urmăriți blogul nostru, în curând vă vom arăta unele dintre cele mai interesante brand-uri prezente la târg.