Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
26-10-2013 / Blog imobiliar
Insula Sylt, locul cu cei mai multi milionari pe metru patrat din Germania

Insula Sylt, locul cu cei mai multi milionari pe metru patrat din GermaniaInsula Sylt, din Marea Nordului, este locul din Germania cu cei mai mulți milionari pe metru pătrat. Deși are doar aproximativ 18.600 de rezidenți, aici locuiesc jumătate din cei mai bogați germani, printre care și minstrul de finanțe Schauble sau celebrul moderator Gunther Jauch.

 

Metrul pătrat în Insula Sylt costă mai bine de 460 de dolari. Cum accesul aici se poate face cu avionul, trenul sau chiar cu feryboat-ul, mulți dintre vorbitorii de limbă germană aleg să-și petreacă timpul liber pe peticul de pământ de aproximativ 35 de kilometri lungime.

 

Facilități de lux pentru cei care vin în insula Sylt

 

Cele 6 restaurante de primă categorie, terenurile de golf dotate cu cele mai noi tehnologii și multiplele magazine de superlux sunt doar câteva dintre facilitățile oferite celor care și-au cumpărat o locuință pe insula Sylt.

 

Cele mai accesibile case aici costă în jur de 5 milioane de dolari. Cu toate acestea, locuințele nu au mai mult de 200 de metri pătrați.

 

Una dintre agențiile imobiliare din Germania, Engel&Volkers, se ocupă de vânzarea de case pe insula Sylt. Proprietățile tranzacționate de către aceasta rareori depășesc 200 de metri pătrați și costă între cinci și zece milioane de dolari. Mobilierul din marmură pentru bucătării, șemineurile de epocă sau magazinele din zonă ale celebrilor Hermes si Gucci sunt capetele de afiș ale proprietăților de pe insula Sylt.

 

Sursa foto: distinclydeutschland.com