Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
04-08-2013 / Blog imobiliar
In Detroit iti poti cumpara o casa cu doar cativa dolari

In Detroit iti poti cumpara o casa cu doar cativa dolariCasele din orașul american Detroit au ajuns să coste chiar și câțiva dolari. Căderea imobiliarelor a condus către această situație disperată pentru locuitorii de aici. Per ansamblu, prețurile caselor din Detroit au scăzut cu peste 80%.

 

Casele din Detroit au ajuns să fie scoase la vânzare doar pentru câțiva dolari. Falimentul orașului american i-a determinat pe locuitorii de aici să se mute. Astfel, în prezent, una din cinci case din Detroit sunt părăsite. În urma cu trei ani, în 2010, un cuplu și-a vândut casa doar pentru un dolar, asta după ce o cumpăraseră cu peste 65.000 de dolari.

 

Cazul nu este singular. În Detroit sunt la vânzare zeci sau chiar sute de case care au prețuri sub 100 de dolari. Spre exemplu, o altă locuință este disponibilă pentru doar 39 de dolari. Aceasta are 3 dormitoare și 2 bai.

 

 În ultimii 10 ani, peste 200.000 de locuitori au părăsit orașul Detroit. Motivele? Criza economică și decăderea unor firme cu renume, precum General Motors sau Chrysler. Datoria orașului Detroit este de aproape 20 de miliarde de dolari.

 

Sursa foto: realestate.aol.com