Clar Residence Park poate fi o alegere de luat in seama!

14-05-2019 / Blog imobiliar

Ansamblul Clar Residence Park este dezvoltat și construit de Clar Construct, companie din Cluj-Napoca cu tradiție în construcții și care a mai executat construcția unor proiecte de amploare, dintre care amintim: Clar Residence Str. Rodnei 44, Imobil Apartamente Str. Sighișoarei 45, Imobil Apartamente Str. Nicolae Cristea 25, Imobil Sarmisegetuza nr 21, Imobil Calea Mănăștur 45, Imobil Donath Park și Grigorescu, Imobile Strada Colan, Imobil Strada Teodor Mihai, Imobil Str. Augustin Doinaș 2B-2B.

Ansamblul rezidențial situat pe strada Mihai Românu din Cluj-Napoca are un portofoliu de apartamente noi, perfecte pentru cupluri, familii și persoanele care își doresc un spațiu cu terasă, pentru a petrece plăcut timpul liber. Panorama și lumina naturală sunt garantate pentru toate apartamentele, lipsind construcțiile înalte în vecinătate, iar accesul la punctele de interes din oraș se face facil și rapid, apelând atât la mașină, cât și la mijloacele de transport în comun.Poziția Clar Residence Park este una privilegiata cu  un peisaj admirabil, iar fiecare apartament este pozitionat astfel incat sa beneficieze de cat mai multa lumina naturala. Ansamblul are amenajat un parc pe suprafata de 2000 mp cu teren de sport, spatii de joaca, alei de promenada.

Clar Residence Park cuprinde 155 apartamente noi în 2 blocuri cu 7 etaje. În blocul A se regăsesc 76 apartamente, iar în blocul B 80 apartamente. Apartamentele sunt cu 2 sau 3 camere, unele dispunând de terasă spațioasă, și se pot vinde împreună cu un garaj. Materialele utilizate sunt de calitate superioară, izolația este cu polistiren de 15, iar încălzirea prin pardoseală cu sistem original complet marca Rehau oferă o garanție de până la 10 ani.

Pentr cei care isi doresc apartamente noi intr-o zona linistita dar si cu acces usor spre punctele de interes ale orasului Clar Residence Park poate fi o alegere de luat in seama.

Vezi AICI mai multe detalii despre Ansamblu Rezidential Clar Residence Park

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2019 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.