Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
11-11-2013 / Blog imobiliar
Imaginatia nu are limite – cele mai spectaculoase cladiri din lume

Imaginatia nu are limite – cele mai spectaculoase cladiri din lumeSe ştie că imaginaţia oamenilor nu are limite. Fie că aceasta se manifestă în artă, pictură, muzică sau orice alt domeniu, cel mai important lucru este că omenirea este şi a fost dintotdeauna capabilă să inoveze, să spargă tiparele profanului. În următoarele rânduri va prezentăm 3 dintre cele mai spectaculoase clădiri din lume, realizate din pasiune, excentricitate sau chiar din dorinţa de a ieşi în evidenţă şi de a rămâne în istorie.

 

 1. Casa de piatră – Portugalia

 

Casă de piatră, din Portugalia seamănă izbitor de mult cu celebra locuinţa a familiei Flinstone. Casă este construită între două pietre uriaşe şi are un design cu totul ieşit din comun. Pentru un nivel de siguranţă maxim, locuinţa a fost echipată cu uşa de oţel şi ferestre rezistente la... gloanţe! Cine nu şi-ar dori să trăiască în epoca de piatră?

 

2. Clădirea dansatoare - Cehia

 

Clădirea dansatoare din Capitală Cehiei, Praga, este formată din mai multe turnuleţe unite printr-o îmbrăţişare, că într-o scenă de dans inspirată parcă din vechile serate pragheze. De altfel, clădirea a devenit un simbol pentru Praga şi reprezintă un punct de atracţie care nu trebuie ratat pentru orice vizitator al “Oraşului de Aur”.

 

Imaginatia nu are limite – cele mai spectaculoase cladiri din lume3. Casa întortocheată – Polonia

 

Casă întortocheată, din Polonia, iese în evidenţă prin formă sa cu totul şi cu totul specială. Aceasta a fost construită în urmă cu 10 ani, pe baza unor benzi desenate. Casa îţi oferă o senzaţie unică: te face să te simţi de parcă ai avea în faţă ochilor o locuinţă dintr-un film animat... de groază!