Herăstrău Boutique Residence - un imobil boutique premium

27-02-2020 / Blog imobiliar

Herăstrău Boutique Residence cel mai nou proiect de tip boutique, care a reusit sa imbine luxul si bunul gust intr-un mediu ambiant de exceptie in cea mai râvnită zona a Bucurestiului- zona Herăstrău.

Herăstrău Boutique Residence este un imobil boutique premium, situat în partea de nord a orașului pe str. Promoroacă nr. 6, la mai puțin de 400 m de Parcul Herăstrău la o distanță de doar 20 de metri de bulevardul Aerogarii dara fara a fi expus agitatiei marelui bulevard. Accesul la cele mai importante puncte de interes pentru o familie (parcuri, școli, grădinițe, magazine, spații de recreere, sali de fitness, restaurante, mall-uri, etc.) se face extrem de ușor fiind situate in centrul celei mai importante zone din Bucuresti.

 

Vezi aici ansamblu: HERASTRAU BOUTIQUE

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.