Gran Via Real Estate investește 26 de milioane de euro în noua fază a proiectului de la Constanța

21-06-2022 / Blog imobiliar

Dezvoltatorul de origine spaniolă da startul vânzărilor pentru faza a doua a proiectului rezidențial Gran Via Marina.  

După livrarea primei faze – 192 de apartamente – Gran Via construiește acum două blocuri turn cu un total de 190 de apartamente. Conceptul propus este de studio-uri, apartamente cu două și trei camere precum și apartamente duplex situate fie la parterul blocurilor, fie la etajul 11.  

După ce în prima fază a amenajat o piscină, dezvoltatorul va construi un teren de sport în faza a doua, oferind noilor rezidenți pe lângă locuințe moderne și facilități pentru un stil de viață sănătos.  

Gran Via are deja o bună reputație pe piața din București unde a livrat peste 2.000 de apartamente în sectoarele 1 si 6.  

Descoperă faza a doua a proiectului Gran Via Marina: studio-uri, apartamente cu două și trei camere și duplexuri cu trei și patru camere la parter și ultimele etaje. Livrare în 2023.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.