Frasari Residence, cel mai nou complex rezidential din Pipera

03-02-2020 / Blog imobiliar

Frăsari Residence este un complex rezidențial construit de S.C CID CORPORATE CONSTRUCT S.R.L.

Cu o istorie de peste 12 ani in proiecte rezidențiale, CID CORPORATE CONSTRUCT este o companie cu o cifra anuala de afaceri de peste 5 milioane de euro. 

Frăsari Residence a fost proiectat ca o soluție rezidențială pentru zona de Nord a Bucureștiului, în cartierul Pipera, pentru cei care își doresc un cămin cu acces rapid la toate facilitățile oferite de oraș dar, în același timp, situații în afara tumultului cotidian.

Apartamentele puse la dispoziție, de 2 sau de 3 camere, dispun de finisaje realizate din cele mai bune materiale, 2 bai, dressing si camera de zi, alături de balcoane. Dotările includ aer condiționat, instalații electrice si sanitare de ultima generație, plus încălzire în pardoseala sau placi ceramice tratate antiderapant.

Locația aleasa pentru Frăsari Residence (aici adresa) înseamna acces rapid la Complexul Băneasa si Mall Promenada, dar si la Supermarketurile din zona. Oferta de școli, grădinițe, restaurante sau săli de fitness din cartierul Pipera este extrem de bogata si veți regăsi, practic, ori va interesează la maximum 15 minute distanta.

 

 DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.