Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
05-11-2013 / Blog imobiliar
Excentricitatea nu are limite – cum vrea un miliardar englez sa aiba cea mai mare casa din lume

Excentricitatea nu are limite – cum vrea un miliardar englez sa aiba cea mai mare casa din lumeMiliardarul englez John Caudwell îşi doreşte să aibă cea mai mare casă din lume. El plănuieşte să-şi ducă la bun sfârşit planul într-un mod cu totul original: să unească cele 2 locuinţe pe care le are în Londra printr-un tunel de un kilometru lungime!

 

Construcţie de 4.700 de mp – un nou record pentru o casă

 

 

Magnatul John Caudwell are de gând să unească cele două locuinţe pe care le deţine în Londra printr-un tunel de mai bine de un kilometru lungime. Dacă va reuşi acest lucru, atunci viitoarea construcţie va avea o lungime total de 4.700 de mp, aproape la fel de mare ca un teren de fotbal!

 

Conform estimărilor, această va fi cea mai mare casă din lume şi va costă 250 de milioane de lire sterline.

 

Tunelul care va uni cele două locuinţe va avea rolul unei zone de relaxare. Aici se va construi o piscină, săli de jocuri, saună, sala de cinema, seră, salon şi chiar şi o bucătărie. De asemenea, la un alt etaj al tunelului se vor află câteva dormitoare, camerele servitorilor şi o spălătorie.

 

Cum s-a îmbogăţit John Caudwell

 

După ce şi-a început carieră că dealer de maşini la mâna a două, John Caudwell a pus bazele companiei de telefonie mobilă Phones4U. Datorită succesului uriaş al acesteia, el a reuşit să o vândă în urmă cu 6 ani, pentru suma de 2,5 miliarde de dolari.

 

Sursa foto: telegraph.co.uk