Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
30-08-2013 / Blog imobiliar
De ce cumpara chinezii cele mai multe case si apartamente din Statele Unite

De ce cumpara chinezii cele mai multe case si apartamente din Statele UniteChinezii conduc într-un clasament al tranzacțiilor imobiliare internaționale cu case și apartamente din Statele Unite. Din numărul total de case și apartamente cumpărate în S.U.A, un procent de 12% reprezintă tranzacții realizate de către chinezi. Cât cheltuiesc, în medie, aceștia pentru locuințe în America, aflați din articolul nostru.

 

Prețul mediu pe care-l plătesc chinezii ca să cumpere o casă sau un apartament în Statele Unite este de 425.000 de dolari. Ca și o comparație, indienii sau britanicii scot din buzunare 300.000, respectiv 250.000 de dolari. Canadienii și mexicanii achită 183.000 de dolari și 156.000 de dolari.

 

Cum cumpără chinezii case și apartamente în Statele Unite?

 

De cele mai multe ori, chinezii cumpără locuințe în S.U.A folosind bani cash. Aproximativ 70% dintre tranzacții se fac în acest mod, iar restul de circa 30% se realizează cu ajutorul creditelor bancare. Unde cumpără chinezii cele mai multe case și apartamente din Statele Unite? New York este unul dintre orașele preferate pentru tranzacțiile imobiliare.

 

Peste 50% dintre tranzactiile imobiliare realizate de catre chinezi in S.U.A s-au facut in California. Aici, preturile pentru case si apartamente pot ajunge chiar si la cateva milioane de dolari, lucru nu foarte important pentru chinezi.

 

De ce sunt chinezii atât de interesați de case și apartamente în Statele Unite?

 

În primul rând, din cauza prețurilor tot mai mari pentru locuințe în China. De aceea, chinezii preferă să cumpere case și apartamente în S.U.A, chiar dacă, în unele cazuri, pe termen scurt nu ajung să locuiască acolo. Totuși, gradul de siguranță de a avea o locuință în America este suficient pentru poporul chinez.

 

De asemenea, în Statele Unite oricine poate cumpăra o casă sau un apartament, indiferent de naționalitate. Tot de ce ai nevoie este de un simplu contract, care, odată completat este suficient pentru achiziționarea unei locuințe.

 

Sursa foto: money.cnn.com