Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
24-07-2014 / Blog imobiliar
Daca vrei, poti. Cum a transformat un tanar o ruina intr-o locuinta moderna

Daca vrei, poti. Cum a transformat un tanar o ruina intr-o locuinta modernaUn tânăr român a reuşit în decursul unui an să transforme o ruină din Bucureşti într-o locuinţă modernă, în stil minimalist. Wall-street.ro a detaliat povestea casei-ruină, pe care o vom prezenta şi noi în continuare.

 

Dacă vrei, poţi. Un român în vârstă de 28 de ani s-a decis să cumpere o clădire aflată în ruine, în zona 1 Mai, din Bucureşti. Acest lucru se întâmpla în anul 2013. Alături de câţiva arhitecţi de la o firmă din Capitală, tânărul a reuşit, în decursul unui an, să transforme ruina într-o locuinţă modernă, în stil minimalist.

 

Succesul romanului în vârstă de 28 de ani l-a făcut să se gândească şi la alte investiţii asemănătoare în Bucureşti. Casa pe care a recondiţionat-o are 38 de metri pătraţi şi dispune de un demisol, parter, etaj şi terasă. Tânărul a scos la vânzare proprietatea, la preţul de 290.000 de euro.

 

Exemplul de mai sus nu este nici pe departe singular. În ultimii ani, în ţara noastră, mulţi tineri antreprenori au recondiţionat proprietăţi care păreau imposibil de modernizat, transformându-le în locuinţe moderne, care pot adăposti fără probleme pe cine doreşte să aibă o nouă casă.