Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
28-08-2013 / Blog imobiliar
Cum se mai descurca in imobiliare unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Romania

Cum se mai descurca in imobiliare unul dintre cei mai mari dezvoltatori din RomaniaUnul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, Impact Developer& Contractor SA a avut o creștere de 55% a cifrei de afaceri în primele șase luni din 2013. Astfel, pierderile companiei s-au redus cu aproape 40%.

 

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor SA a ajuns la o cifră de afaceri de aproximativ 13 milioane de lei. În ultimul an, agenții Impact au semnat contracte de vânzare pentru 55 de case și apartamente și loturi de teren, totalizând 7.300 de metri pătrați.

 

Conform informațiilor de la companie, creditele acestui dezvoltator imobiliar se ridicau la 13,56 milioane de euro, la sfârșitul lunii iunie 2013. Astfel, datoria Impact Developer& Contractor SA este de 22%, cu aproape 5% mai mică decât cea de la sfârșitul primului semestru din 2012.

 

În primul semestru din 2013 s-au achitat credite de 6,5 milioane de lei. Activele companiei ajunseseră la 417 milioane de lei.

 

Dezvoltatorul Impact Developer& Contractor SA a construit ansambluri rezidențiale în București, Constanța, Oradea sau Ploiești.

 

Sursa foto: capital.ro