Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
14-11-2013 / Blog imobiliar
Complexul turistic de agrement, Stejarii, pe ultima suta de metri

Complexul turistic de agrement, Stejarii, pe ultima suta de metriLucrările la cel mai mare complex turistic de agrement din România, Stejarii Country Club, se află pe ultima sută de metri. Medusa Hotel International (membră a grupului Țiriac Imobiliare) a început dotările cu echipamente pentru complex.

 

Valoarea totală a contractelor de furnizare a echipamentelor necesare complexului Stejarii Country Club se ridică la peste 530.000 de euro. În această sumă sunt incluse echipamentele audio-video, de comunicații, anti-incendii, articolele sportive, mobilierul și aparatele de uz casnic.

 

Investiții de peste 11 milioane de euro pentru Stejarii Country Club

 

Proiectul complexului turistic de agrement Stejarii Country Club beneficiază de finanțare europeană. În total s-au investit peste 11 milioane de euro.

 

Complexul este situat în Băneasa, pe un teren de 15.000 de metri pătrați. La data finalizării sale, acesta va avea mai bine de 30 de facilități pentru practicarea sportului, precum piscine interioare și exterioare, terenuri de tenis, terenuri de squash, pistă de golf, pistă de alergare, săli de gimnastică și de arte marțiale sau club de dans.

 

Nu vor lipsi nici biroul de informare turistică sau cabinetul de prim ajutor. De asemenea, vizitatorii vor avea acces la aproape 300 de locuri de parcare.

 

Terenurile de tenis, printre principalele atracții

 

În complexul turistic de agrement Stejarii Country Club, fanii tenisului pot juca pe cele 4 terenuri acoperite cu un tip de zgură specială, care se folosește și la turneul profesionist de la Stuttgart (Germania).

 

Sursa foto: evz.ro