Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
12-07-2016 / Blog imobiliar
Coldwell ne asigura ca preturile locuintelor vor ramane stabile

Coldwell ne asigura ca preturile locuintelor vor ramane stabilePreţurile locuinţelor din Bucureşti vor rămâne stabile în următoarele 3 luni, ne asigură oficialii Coldwell Banker România. Costul corect pe mp al apartamentelor din capitală este de maximum 1.000 euro/mp.

În acest moment există cumpărători pentru toate tipurile de locuinţe din Bucureşti, spun reprezentanţii Coldwell Banker România. De asemenea, dezvoltatorii mizează pe construcţii tot mai diverse, în majoritatea zonelor oraşului şi la diferite preţuri. Mulţi constructori vând din ce în ce mai mult locuinţe noi încă din faza de proiect, imediat după obţinerea autorizaţiilor de construcţie. În plus, românii şi-au descoperit şi spiritul investiţional şi hotărăsc să închirieze apartamentele sau casele cumpărate datorită randamentului foarte bun, mult peste cel al depozitelor bancare.

Care sunt profilurile cumpărătorilor şi vânzătorilor de locuinţe din Bucureşti?

Conform Coldwell Banker România, apartamentele din blocurile vechi ale capitalei sunt vândute cu precădere de familiile care cumpără ulterior 2 locuinţe mai mici ca suprafaţă sau de cele care fac upgrade imobiliar (se mută la casă sau într-un bloc nou, într-o locuință mai spaţioasă).

Pe segmentul cumpărătorilor de locuinţe din Bucureşti, apartamentele şi casele noi sunt alegerile familiilor tinere, de obicei cu venituri peste medie (de la 1.500 euro în sus).

Potrivit Coldwell Banker România, până la finalul anului 2016 vor fi livrate peste 30.000 de locuinţe noi în România.

Cele mai multe vor fi în Cluj-Napoca, cu peste 3.500 de case şi apartamente, la fel ca în Sibiu. De asemenea, numeroase imobile vor fi construite şi în Constanţa sau Braşov.