Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
02-08-2013 / Blog imobiliar
Cele mai scumpe case din lume - vezi in ce bogatie traiesc miliardarii

Cele mai scumpe case din lume - vezi in ce bogatie traiesc miliardariiPentru cei pentru care banii nu contează, mașinile și casele scumpe reprezintă doar mici vicii. În articolul nostru vă vom prezenta două dintre cele mai scumpe case din lume, a căror valoare depășește granița oricărei imaginații. Este vorba despre Casa Antilla si Villa Leopolda.

 

1. Casa Antilla

 

Aflată în Mumbai, India, casa Antilla valorează un miliard de dolari și este, oficial, cea mai scumpă casă din lume! Aceasta are 27 de etaje, fiecare construit din materiale diferite, pentru a respecta o veche tradiție indiană. Practic, fiecare cameră a casei pare să aparțină unei alte locuințe. Tocmai în asta constă și unicitatea acestei case.

 

Casa Antilla dispune de sală de fitness, jacuzzi, piscine, salon de dans, o parcare ce se întinde pe șase etaje, dar și de piste de aterizare pentru elicoptere. Ce-și poate dori cineva mai mult decât atât? Casa Antilla reprezintă definiția luxului.

 

 

2. Villa Leopolda

 

Situată pe Coasta de Azur, pe Riviera Franceza, Villa Leopolda a fost cumpărată de curând de către un oligarh rus. Valoarea casei a fost estimată la peste 735 de milioane de dolari, însă unii oameni sunt de parere că suma vehiculată este prea mică.

 

Villa Leopolda are 27 de etaje și 19 dormitoare. În trecut, în Villa Leopolda au mai locuit Bill Gates sau Gianni Agnelli (fostul proprietar al imperiului Fiat). Pe lângă casă, proprietarii Leopoldei mai primesc un parc de opt hectare, și o livadă cu lămâi, măslini și portocali. Pentru îngrijirea întregului domeniu pe care este amplasată casa, este nevoie de numai puțin de 50 de persoane, care lucrează cu normă întreagă doar în acest scop.