Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
26-03-2015 / Blog imobiliar
Ce zone prefera bucurestenii care vor sa cumpere apartamente?

Ce zone prefera bucurestenii care vor sa cumpere apartamente?În topul preferinţelor bucureştenilor car vor să cumpere apartamente sunt cartierele Berceni, Crângaşi, Dristor, Titan şi Vitan, conform unui studiu întreprins de un site din România.

 

Cartierele Berceni, Crângaşi, Dristor, Titan şi Vitan ocupă primele 5 locuri în topul preferinţelor bucureştenilor. Primele 2 cartiere, Berceni şi Crângaşi, sunt foarte atractive pentru locuitorii Capitalei datorită numărului foarte mari de locuinţe noi, care se vând la cele mai mici preţuri din oraş.

 

În cartierul Dristor, cele mai multe locuinţe de vânzare sunt garsonierele, ce acoperă jumătate din oferta de locuinţe. Deşi preţurile de vânzare ale imobilelor din Dristor ajung şi chiar depăşesc suma de 1.000 euro/mp, cartierul atrage foarte mult datorită punctelor de interes foarte numeroase din zonă.

 

Cartierul Titan oferă unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preţ din Bucureşti. Circa 30-40% din totalul de apartamente la vânzare din Titan sunt locuinţe noi, care sunt chiar mai ieftine decât cele din blocurile vechi!

 

În Vitan, majoritatea apartamentelor disponibile pe piaţă sunt de 2 camere. Cu toate că preţurile sunt mai piperate decât în celelalte cartiere menţionate mai sus, bucureştenii se înghesuie să cumpere locuinţe în Vitan.