Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
28-10-2013 / Blog imobiliar
Cat de mari sunt chiriile din zona Pipera-Tunari?

Cat de mari sunt chiriile din zona Pipera-Tunari?Zona Pipera-Tunari reprezintă un important centru de afaceri din nordul Bucureștiului. În ultimii ani, aici s-au construit foarte multe complexuri rezidențiale, centre comerciale și clădiri de spații de birouri. Agenția de relocare Palace Estate a realizat un studiu asupra prețurilor de închiriere pentru apartamentele din zona Pipera-Tunari.

 

Proprietăți de închiriat la prețuri între 4,4 și 8,7 euro/mp în Pipera-Tunari

 

Potrivit agenției de relocare Palace Estate, prețurile pentru chiriile din locuințele din Pipera-Tunari se încadrează între 4,4 si 8,7 euro/mp. Criteriile luate în calcul sunt poziționarea apartamentelor , facilitățile și dotările acestora. Cea mai ieftină chirie în zona Pipera-Tunari este de 650 de euro.

 

Apropierea de centrele comerciale de aici, disponibilitatea locurilor de parcare și alte facilități ale zonei (locuri de joacă, grădini, spații verzi) contează foarte mult în stabilirea prețurilor de închiriere pentru locuințele din Pipera-Tunari.

 

De asemenea, clinicile private, restaurantele, terasele sau unitățile de învățământ din zona Pipera-Tunari reprezintă un plus pentru cei care caută să închirieze aici.

 

Tipul chiriașului din Pipera-Tunari

 

Potrivit agenției de relocare Palace Estate, cei mai mulți chiriași din Pipera-Tunari sunt tinerii cu vârste de până în 45 de ani, ce ocupă poziții în corporațiile care au sedii în zonă. Peste o treime din numărul de închirieri se fac pentru companii (către expați sau persoane angajate pe o perioadă mai scurtă).

 

Sursa foto: piperacitylights.ro