Cel mai modern cartier nou din Arad se extinde - cartierul Westfield

13-08-2019 / Blog imobiliar

Cel mai modern cartier nou din Arad se extinde!

Arădenii ce iau în calcul achiziția unei case cu standarde înalte de locuire aleg cartierul Westfield, care în ultimii ani s-a dezvoltat vizibil, atât ca locuințe construite și produse rezidențiale lansate, cât și din punct de vedere al facilităților oferite rezidenților.

O urmare firească a acestei evoluții este extinderea cartierului cu o nouă zone de case – zona 3, pentru a putea răspunde cum se cuvine solicitărilor de noi locuințe. Astfel, începând din luna septembrie, doritorii vor putea contracta o casă în noua zonă, primele două zone fiind ocupate în proporție de 100% (zona 1) și 74% (zona 2).

Bineînțeles, noua zonă vine și cu modele noi de case gândite în cele mai mici detalii, care acoperă și cele mai pretențioase cerințe de funcționalitate, confort și design.

Avantaje financiare de lansare

Dacă te hotărăști să investești într-o casă aici până la mijlocul lunii octombrie, beneficiezi de o reducere semnificativă la semnarea precontractului – 2000 EURO discount din valoarea casei! Ba mai mult, ți se oferă multiple variante de achiziție și poți achita casa peste doi ani, fără dobânzi, comisioane sau alte costuri. O variantă de plată flexibilă și avantajoasă, mai ales pentru cei care au un alt imobil în vânzare, se bazează pe dividende sau pe încasarea unei sume importante de bani în perioada următoare, fără a simți presiunea plății imediate.

Facilități la îndemână. Stil de viață occidental.

Până în prezent, Westfield a fost ales de aproximativ 300 de familii, care formează o comunitate activă, cu valori comune, care se bucură de numeroase facilități chiar în proximitatea casei: grădiniță, piscină interioară și exterioară, sală de fitness, terenuri de sport, locuri de joacă și socializează la diversele evenimente organizate în cartier.

 

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati: media@dezvoltatorimobiliar.ro

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.