Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
20-07-2013 / Blog imobiliar
Care sunt cele mai bune orase din lume pentru investitii imobiliare in 2013?

Care sunt cele mai bune orase din lume pentru investitii imobiliare in 2013?Potrivit experților în domeniu, cele mai bune trei orașe pentru investiții imobiliare în 2013 sunt Londra, New York și Hong Kong. De asemenea, și Parisul sau Toronto reprezintă orașe sigure din punct de vedere al investițiilor imobiliare.

 

Prețurile din domeniul investițiilor imobiliare din Londra a crescut in 2012 cu aproape 5% față de anul 2011, iar in prima jumătate din 2013, trendul ascendent s-a păstrat. De aceea, capitala Angliei se situează pe primul loc în topul celor mai sigure orașe din punct de vedere al investițiilor imobiliare.

 

Cei care vor să investească în piața de case și apartamente noi sau vechi se pot orienta și către New York, unul dintre orașele americane ce a depășit criza economică din 2008. De altfel, în topul la care facem referire, se mai află patru orașe din Statele Unite: San Francisco, Dallas, Miami și Los Angeles.

 

Hong Kong-ul este orașul din lume cu cele mai mari prețuri pe metrul pătrat, înregistrând o dublare a acestora de la criza din 2008. De aceea, Hong Kong ocupă locul al treilea în topul celor mai bune orașe pentru investiții imobiliare din lume.

 

Nici Parisul nu putea lipsi din acest clasament. Prețurile la case și apartamente noi sau vechi din capitala Franței nu s-au modificat foarte mult în ultimii cinci ani, așa că cei interesați de imobiliare încă valorizează foarte mult Parisul.

 

Sursa foto: wikimedia.org