Bucharest Centenary Project -

06-10-2018 / Blog imobiliar
Primăria Sectorului 5 a lansat împreună la Munchen cel mai mare proiect de dezvoltare urbană din sud-estul Europei, potrivit analizei Băncii Mondiale. Proiectul a fost numit Antiaeriană - Bucharest Centenary Project.
 
Aproape 25.000 de locuinţe vrea Primăria Sectorului 5 să construiscă în zonă, din care pentru primele 14.760 are bani asiguraţi de la Guvern. Alte 10.000 de locuinţe ar urma să fie construite în parteneriat public-privat, potrivit anunţului primarului Daniel Florea.  
 
 
Noul cartier va fi dezvoltat în trei etape: 
 
 
Elaborarea planurilor urbanistice si lansarea concursurilor internationale de solutii pentru dezvoltarea urbanistica (primul pas a fost facut astazi);
Demararea lucrărilor finanţate din fonduri publice, pentru care Sectorul 5 are deja finanţarea guvernamentală aprobată pentru construirea a 14.760 de unităţi locative, construirea unei maternităţi, construirea unei săli polivalente şi a unui bazin olimpic de înot. Pe data de 02.10.2018 a fost predat terenul catre Agenţia Naţională de Locuinţe, pentru demararea construirii primelor opt blocuri;
Ultima etapă va fi implementată concomitent cu cea de-a doua şi presupune demararea investiţiilor în parteneriat public-privat pentru construirea a minimum 10.000 de unităţi locative, construirea de facilităţi pentru birouri şi afaceri, construirea de facilităţi publice şi zone de recreere.
Cartierul lansat de autorităţi va avea un bulevard - Bulevardul Centenarului, care va completa inelul median al centrului orașului București şi va avea peste 6.800 de apartamente. 
 
 
Va fi construită şi o zonă cu clădiri de burouri cu o suprafaţă de 300.000 mp, unde vor lucra peste 28 000 de angajaţi. Pe o suprafaţă de 6,5 hectare vor fi construite locuinte ANL, iar pe alte 15,8 hectare locuinte individuale şi colective. Proiectul mai cuprinde şi o piaţă de 176.000 de mp, cu o zonă pietpnală de 37.000 de mp. De asemenea, va mai fi construită şi o sală polivalentă cu o capacitate de 5.500 de locuri. Iată mai jos un video cu viitorul proiect.
 
 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2019 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.