Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
03-08-2013 / Blog imobiliar
Australia, tara-continent cu casele cele mai mari din lume

Australia, tara-continent cu casele cele mai mari din lumeÎn urma unui studiu amănunțit, am aflat că în Australia putem găsi casele cele mai mari din lume. Pe locul al doilea în acest clasament se află Statele Unite. Descoperă din articolul nostru care sunt dimensiunile celor mai mari case din lume.

 

Ești curios să afli care este țara cu cele mai mari case din lume? Ei bine, răspunsul este Australia! În medie, aici casele au 214 metri pătrați, de aproape trei ori mai mult decat cele din Marea Britanie! În ultimul deceniu, suprafețele caselor australiene au crescut cu peste 10%.

 

Din cauza crizei economice care a lovit din plin Statele Unite, țara a pierdut și din punctul de vedere al dimensiunii caselor. În medie, casele americanilor sunt de 201 metri pătrați, cu peste 10 metri pătrați mai puțin față de începutul anilor 2000. Cu toate acestea, Statele Unite se situeaza pe locul al doilea în topul țărilor cu cele mai mari case din lume.

 

În Europa, danezii au cele mai mari case. Aici, o locuință  de dimensiuni medii ajunge până la 137 de metri pătrați. Grecii și olandezii se clasează pe următoarele două locuri, cu 126, respectiv 115,5 metri pătrați.

 

La coada clasamentului sunt britanicii. În medie, casele acestora nu depășesc 76 de metri pătrați. Nimic surprinzător, nu? Ei sunt pragmatici! Fiecare centimetru își are rostul său.

 

Sursa foto: luxedb.com