Armada și Idea::Bank au lansat „Calculatorul cu Dorințe”

09-10-2018 / Blog imobiliar
Armada și Idea::Bank au lansat „Calculatorul cu Dorințe”, o campanie despre visuri și despre cât de simplu este să le îndeplinești când ai la îndemână instrumentele financiare potrivite.
 
„Pentru optimişti viaţa nu este o problemă, ci o soluţie”, a spus Marcel Pagnol. Acum Idea::Bank îți oferă soluția la „obstacolele” care stăteau în calea visurilor tale. Fie că vrei să vizitezi piramidele egiptene, să înveți să pilotezi un avion sau doar să rezolvi situații urgente, „Calculatorul cu Dorințe” îți stă la dispoziție. Cu doar câteva clickuri și actul de identitate, o persoană, care realizează un venit,  poate accesa simplu, online, un credit de nevoi personale de la Idea::Bank, transformându-și dorințele în realitate. 
Cu o abordare cu totul nouă și surprinzătoare, campania creionează o lume a tuturor posibilităților, sugerând tocmai atributele principale ale produselor Idea::Bank – facilitator de dorințe împlinite. Spotul TV al campaniei folosește emoție din plin, umor de situație, hiperbole, toate pentru a transmite cât mai clar beneficiul major al aplicației și, în general, al serviciilor Idea::Bank – ușurința în utilizare, rapiditate și accesibilitate.
 
„Am dramatizat și exagerat ușurința cu care primești creditele Idea::Bank și modul în care îți simplifică viața prin suprapunerea momentului în care oamenii aplică pentru credit, cu momentul în care utilizează și beneficiază de banii primiți” spune Tiberiu Țuluca, general manager Armada Marketing.
 
Mixul de media al campaniei „Calculatorul cu Dorințe” a fost construit pe 3 canale complementare – TV, radio și online – pe o perioadă de 5 săptămâni. Campania a fost lansată pe 17 septembrie pentru a coincide cu perioada de Back To School, perioadă cunoscută pentru interesul crescut al consumatorilor pentru credite de nevoi personale.
 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2019 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.