Marmura Residence a obținut autorizația de construire: 464 de apartamente aproape de birourile din Expoziției-Pipera

11-09-2019 / Blog imobiliar

Marmura Residence a obținut autorizația de construire, așa că, în curând, vor începe lucrările pe șantier.

Cele 5 clădiri care compun ansamblul rezidențial oferă 464 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplex-uri, proiectate modern și inteligent. Astfel, beneficiezi de spațiu pe care poți să îl folosești cu ușurință, ferestre de peste 2,25 metri care permit accesul luminii naturale și circulația optimă a aerului, încălzire centralizată, izolare termică și fonică și materiale de cea mai bună calitate.

Marmura Residence aduce și o premieră în București: un parc urban amplasat pe trepte, care va conecta ansamblul rezidențial cu Bulevardul Bucureștii Noi și staţia de metrou Jiului, aflată la doar 100 de metri. Parcul va fi o oază verde, plină de viață, perfectă pentru întâlnirile cu prietenii.

Proiectul va transforma zona unei fabrici abandonate într-un spațiu curat, dinamic și sigur, așa cum merită orice oraș.

Și, pentru că știm că vrei cifre, iată și matematica din spatele Marmura Residence: 5.000 mp de spații verzi, 700 mp de terase pe acoperiș, un lounge exclusiv de 230 mp și o parcare subterană cu 509 locuri. Ecuația e completată de o galerie comercială de 1.700 mp, care include cafenele, restaurante, sală de fitness, farmacie și alte servicii.

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.