955 de apartamente noi in Timisoara

09-08-2019 / Blog imobiliar

Pe piața imobiliară din Timișoara Wallberg Properties a introdus un concept deosebit primul cartier rezidențial de apartamente noi format exclusiv din turnuri cu înălțimi de 15 și 10 etaje. Proiectul XCity Towers care va totaliza 955 de apartamente în 8 clădiri cu regim de înălțime P+15, respectiv P+10 va oferi cele mai spectaculoase panorame asupra orașului, imagini de neuitat asupra principalelor puncte de atracție din oraș, din propria terasă.

Prin investiții de peste 90 milioane de euro și cu proiecte rezidențiale pe segmentul premium realizate în Arad, Cluj Napoca , Brașov si Timisoara WALLBERG PROPERTIES este lider pe piata imobiliara din vestul țării.

Grupul Wallberg are un portofoliu ce include 6 proiecte în Arad, dintre care Arad Plaza și Bourgeoise Residence, un proiect de vile din Cluj-Napoca, doua proiecte în Brasov- Sunnyville și  Alphaville și XCity Towers în Timișoara. Wallberg are peste 150 000 de metri pătrați construiti și a livrat peste 1.000 de apartamente.

Proiectul XCity Towers se adreseaza noului val de corporatisti timisoreni cu venituri in cerestere dezvoltand un proiect cool, dinamic si care sa reflecte libertate la preturi corecte pentru un produs de calitate.Ansamblul de apartamente noi din Timisoara se afla la cateva minute de principalele zone de atractie a orasului dar are o localizare privilegiata, retrasa, intr-o zona verde si departe de agitatia marilor bulevarde oferind intimitate si liniste. Zona Bucovinei este una dintre cele mai bine cotate si cautate zone din Timisoara recunoscuta pentru liniste.Calea Torontanului completeaza calitatile de locuire prin accesul facil atat spre principalul hub comercial al orasului cat si spre zonele office dar si spre iesirea inspre Mako si Szeged principalele locuri de petrecere a timpului liber preferate de timisoreni.

In apartamentele XCity Towers primeaza confortul. Constructia este realizata dupa un design ergonomic, fara zone care incomodeaza sau nu pot fi folosite insistand pe lumina naturala.

Tehnologia smart si numeroasele facilitati ale ansamblului sunt gandite pentru a te sprijini si inspira sa traiesti sas cum iti doresti si totodata sa fii parte dintr-o comunitate de oameni care-ti impartasesc stilul de viata.

XCity Towers inseamna spatiu verde la discretie, liniste si un mediu aerisit. 


Vezi aici apartamente din ansamblu: XCity Towers 

 

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.