9 MOTIVE Pentru care să te muți intr-un apartament nou Unique Residence

30-10-2019 / Blog imobiliar

 

1. VEZI diferența

Pe perioada de viaţă, o construcţie este supusă la diverse acţiuni exterioare, apărând fenomene care îi scad timpul de viaţă proiectat. O construcţie ce a rezistat la trei cutremure, este supusă la fenomenul de oboseală.

 

Dacă n-a fost întreţinută corespunzător apar şi fenomenele de coroziune, oxidare şi carbonatare, fenomene ce afectează grav elementele din beton armat. În consecinţă, construcţia trebuie întreţinută permanent. Ca un exemplu din viaţa curentă, în medicină fenomenul de oboseală este asociat persoanelor în vârstă sau persoanelor ce au depus un efort considerabil.

 

Prin modificările aduse STAS-urilor şi normativelor în perioada anilor 1978 – 2018 valoarea forţelor seismice de proiectare a clădirilor creşte continuu şi, prin urmare, nivelul de siguranţă seismică actuală estesuperior cerinţelor reglementării iniţiale, valoarea acceleraţiei de vârfcrescând semnificativ (>25%).

 

2. ATINGE durata maximă de viață

CONFORM EUROCOD: Bazele proiectării structurii, pentru clădiri de locuit durata de viaţă proiectată este de 50 ani.

 

Structura unei clădiri trebuie proiectată astfel încât deteriorarea pe durata de viaţă proiectată să nu afecteze performanţele sub cele previzionate în mediul respectiv, în condiţiile asigurării unei mentenanţe corespunzătoare.

 

Durata de viaţă a clădirilor vechi cât şi acelor noi este de 50-100 ani, aiciintervenind mai mulţi factori legaţi dematerialele de construcţie, tipul destructură, normativele respectate,inuenţa factorilor externi - CUTREMURE.

 

3. SIMTE confortul

Pentru construcţiile noi, normativele tehnice în vigoare sunt mult peste cele utilizate în proiectarea blocurilor vechi. Materialele folosite atât pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecţie la foc sunt actuale şi fiecare dintre ele respectă normele aflate în vigoare.

 

Un proiect verificat de către verificatori autorizaţi răspunde la toate cerinţele: rezistenţă şi stabilitate, siguranţă în exploatare, igienă, izolaţie termică, mediu. Aceştia răspund in solidar cu proiectanţii şi constructorii pentru calitatea lucrărilor executate.

 

4. ÎNȚELEGE să faci diferența

“O construcţie care arezistat la trei cutremure, este supusă fenomenului de oboseală.

 

Construcţiile noi, în comparaţie cu cele vechi, n-au trecut prin fenomenele specificate mai sus. Materialele utilizate n-au suferit fenomenele de oboseală, sunt la capacitate maximă, şi la un fenomen exterior extrem (cutremur, furtună, inundaţii, ploi averse) se vor comporta mai bine.

 

Ca un exemplu din viaţa curentă, în medicină fenomenul de oboseală este asociat persoanelor în vârstă sau persoanelor ce au depus un efort considerabil.”

 

5. CREEAZĂ, ai libertatea

În construcţia unui bloc nou ai posibilitatea încă de la fazele iniţiale de proiectare - de a lua în calcul modificările locuinţei (în cadrul execuţiei) fără a afecta structura de rezistenţă.

 

Această facilitate îţi oferă flexibilitatea de realiza recompartimentări şi amenajări interioare ulterioare sporite.

 

6. ALEGE unde vrei să fii

“Blocurile - clădiri de locuit colective - sunt bine realizate prin prisma măsurilor de securitate la incendiu, după noile normative: structura de rezistenţă trebuie să reziste sub acţiunea focului o perioadă normată de timp, căile de evacuare (uşi, holuri, scări) trebuie să îndeplinească anumite condiţii privind gabaritele şi lungimile de evacuare, de distanţă la foc”.

 

“Mai mult, dacă clădirea este prevăzută cu parcaj auto subteran ea se dotează cu instalaţii de stingere a incendiilor cu hidranţi interiori, exteriori şi/sau sprinklere, cu instalaţii de detecţie, semnalizare şi avertizare incendii, instalaţii de desfumare.”

 

7. ÎMPĂRTĂȘEȘTE alegerea inteligentă

Un complex rezidenţial modern include în dotările standard sisteme de SIGURANŢĂ şi de protecţie SMART Home.

 

▪ detecţie şi alarmare la incendiu şi monoxid de carbon, ventilaţie diluţie CO, evacuare fum şi gaze fierbinţi (pentru parcările subterane), hidranţi exteriori şi interiori (cu grup de pompare şi rezervă de apă proprii), generator electric pentru alimentarea echipamentelor vitale cu rol de securitate la incendiu;

 

▪ senzori de fum, de mişcare şi de inundaţie cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranţe cu diferenţial tip “SALVEAZĂ VIEŢI”.

 

8. RELAXEAZĂ-TE în noua locuință

O locuinţă nouă, pe măsura ta, presupune - pe lângă materialele de calitate, inovatoare - o abordare unitară, dar flexibilă şi personalizată, ce include dotări şi sisteme de CONFORT SMART Home:

 

▪ pereţi dubli BCA Ytong fono-termoizolanţi cu inserţie de vată bazaltică, izolaţie acustică la planşee, tâmplărie germană VEKA, cu geamuri tripan, finisaje interioare realizate cu materiale de provenienţă UE (în special din Italia, Spania sau Franţa), iluminare interioară cu tehnologie LED;

 

▪ videointerfon, aer condiţionat tip INVERTER, aplicaţie cu notificări tip push declanşări senzori de siguranţă şi protecţie, control şi acţionare la distanţă a modulelor: relee acţionare iluminat, dimare iluminat pe zone, termostat pentru centrala termică şi aerul condiţionat, scenarii “Acasă” şi “Plecat de acasă”.

 

9. TRĂIEȘTE pe măsura ta

Ştim cu toţii că nimic nu este perfect! Motivele pentru care să te muţi într-un apartament nou, arătate până aici, nu sunt suficiente... Trebuie să şi vrei să trăieşti într-un loc de viaţă unic, cu multiple facilităţi pentru familia ta, pentru copii tăi, cu grijă faţă de mediu şi comunitate.

 

▪ spaţii verzi şi părculeţ de joacă pentru copii, cu mobilier specific;

▪ staţie pentru încărcarea autoturismelor electrice;

▪ iluminat exterior cu lămpi stradale tip LED;

▪ locuri de parcare, subterane şi supraterane, blocuri dotate cu lifturi.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati: media@dezvoltatorimobiliar.ro

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.