NOU pe #dezvoltatorimobiliar.ro : ansamblul rezidențial ‘’ Building Stefan Lacul Siutghiol ''

09-07-2018 / Blog imobiliar

DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai mare portal imobiliar dedicat proiectelor imobiliare noi din România, își mărește continuu numărul ofertelor de locuințe. Un nou ansamblu rezidențial, Building Stefan Lacul Siutghiol, alege platforma DezvoltatorImobiliar.ro pentru a prezenta complet și complex noile oferte din Mamaia Nord, Constanta.

Fotografia postată de Adriana Dezvoltatorimobiliar.

Cel mai nou ansamblu rezidential din cadrul proiectului imobiliar Building Stefan Mamaia Nord este amplasat pe malul lacului Siutghiol, in imediata vecinatate a celor mai cautate plaje, cluburi si terase de pe litoralul romanesc.

Fotografia postată de Adriana Dezvoltatorimobiliar.

Avantajul de a locui între doua ape, Marea Neagra si Lacul Siutghiol, poate fi tradus prin privelisti spectaculoase de la rasarit pana la apus, prin libertatea de a practica sporturile nautice preferate chiar la tine acasa sau prin bucuria de a avea plaja in vecinătatea propriului tau camin.

Fotografia postată de Adriana Dezvoltatorimobiliar.

Imobilul va avea o arhitectura moderna, cu o structura P + 11 etaje și un număr total de 66 de apartamente ideale pentru escapade de week-end la malul mării sau pentru o locuinta permanenta, confortabila si sigura.

Apartamentele din cadrul noului ansamblu rezidential Building Stefan Mamaia Nord vor fi predate “la alb”, pastrand un standard inalt de calitate in constructii.

 

Ansamblul va fi prevazut cu parcare interioara și exterioara, interfon, 2 lifturi Schindler de ultima generatie, sisteme de supraveghere si un ponton propriu, dedicat ambarcatiunilor de mici dimensiuni.

Fotografia postată de Adriana Dezvoltatorimobiliar.

Spatiul verde si terasa amenajata pe malul lacului Siutghiol vor completa aerul modern si ingrijit al ansamblului rezidential.

 

Programeaza Vizionare: 0370 509 152

Fotografia postată de Adriana Dezvoltatorimobiliar.

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO PORTALUL DE ANSAMBLURI REZIDENTIALE, APARTAMENTE, CASE, VILE, ANSAMBLURI COMERCIALE, SPATII COMERCIALE, BIROURI, TERENURI, TARGUL IMOBILIAR ONLINE ROMAN.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.