GREENFIELD Copou Iasi consum de energie aproape egal cu zero

12-04-2021 / Blog imobiliar

Impact Developer&Contractor va construi un ansamblu rezidential in Iasi.

Proiectul GREENFIELD Copou va fi demarat în a doua jumătate a anului şi este proiectat pentru a obţine certificarea BREEAM Excellent.

 

Situat în zona Copou, una dintre cele mai atractive zone rezidenţiale din Iaşi, GREENFIELD Copou va cuprinde 1.096 apartamente, dispuse în blocuri cu regim redus de înălţime (2S+P+5E). Apartamentele au o tipologie variată, de la studiouri, la apartamente cu 2, 3, 4 sau 5 camere şi beneficiază de finisaje şi dotări premium, spaţii vitrate ample şi compartimentări eficiente.

GREENFIELD Copou urmăreşte modelul de succes GREENFIELD Băneasa, din Bucureşti, definit de armonia cu natura. Astfel, 42% din suprafaţa terenului pe care se dezvoltă ansamblul va fi alocată spaţiilor verzi, asigurând zone de relaxare şi spaţii de joacă pentru copii. Sustenabilitatea proiectului este întregită de parcarea exclusiv subterană, care permite ca în interiorul ansamblului să nu existe trafic auto. Pentru a încuraja un stil de viaţă sănătos pentru rezidenţi, pe lângă spaţiile verzi, sunt prevăzute piste şi locuri de parcare pentru biciclete, dar şi staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2021 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.