Primul complex rezidenţial din România destinat exclusiv seniorilor!

15-07-2021 / Blog imobiliar

Valea Izvoarelor Senior Living investeşte 6 milioane de euro în Cluj Senior Village, primul complex rezidenţial din România destinat exclusiv persoanelor de peste 55 de ani. Complexul va fi inaugurat în 2022 si va oferi spre vânzare 64 de apartamente cu preţuri cuprinse între 41.000 euro şi 94.000 de euro.

 

Complexul se află în comuna Apahida, la 10 km de Cluj şi la 8 km de Aeroportul Avram Iancu. Acesta se întinde pe un teren privat de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc.

 

Valea Izvoarelor Senior Living este o organizaţie lider în soluţii de viaţă destinate seniorilor, cu sediul în Târgu Mureş, care deţine o reţea de rezidenţe moderne pentru seniori. Grupul operează o rezidenţă pentru 120 de vârstnici în satul Valea Izvoarelor, comuna Sânpaul, jud. Mureş şi a început construcţia primului complex rezidenţial din România des­tinat seniorilor în comuna Apahida, la 10 km de Cluj Napoca, care va fi finalizat şi lansat în anul 2022. Din 2015 şi până în prezent, de serviciile Valea Izvoarelor Senior Living s-au bucurat peste 700 de seniori.

 

Cluj Senior Village este primul complex rezidenţial din România destinat exclusiv seniorilor. Ne dorim ca, odată cu dobândirea statutului de rezident proprietar, fiecare senior să se simtă independent şi să aibă cât mai multe opţiuni disponibile. Iar dacă va avea nevoie de îngrijire, mai multă sau mai puţină, pe termen scurt sau pe termen lung, noi suntem pregătiţi să îi ajutăm exact atât cât au nevoie, în noua lor casă. - Călin Sarchiz.

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.