O clădire din Comănești are cel mai mare acoperiș verde din țară

07-06-2019 / Blog Home Design

Acoperișurile verzi devin o modă și în Bacău. Cel mai mare acoperiș verde din România există deja la Comănești, la Centrul de Agrement Trotuș, un acoperiș extensiv ultralight, de 3.200 mp. Starea vremii mereu în modificare și poluarea sunt doar două dintre motivele care duc la răspândirea acoperișurilor cu vegetație și în România. Specialiștii susțin că ele sunt una dintre cele mai inovative și eficiente soluții pentru redresarea mediului înconjurător. De exemplu, 10% din acoperișurile plate din Germania și 12% din casele elvețiene sunt acoperite cu vegetație.

Lucrarea din Comănești a fost finalizată în noiembrie 2015, dar este întreținută și acum de compania ODU Green Roof. „Acesta a fost unul dintre cele mai dificile proiecte realizate într-un timp record de experții noștri tehnici” – spun reprezentanții firmei, care consideră lucrarea unică chiar în Europa de Est. Soluția de structură ultraușoară include elemente de stabilizare – elemente anti-alunecare și vegetație specială consolidată / mix de Sedum / covor.

Sursa: desteptarea.ro

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

 

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2019 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.