Inca un milion de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului din partea PMB

12-09-2017 / Fabricat in Romania

Inca un milion de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului din partea PMB Primăria Capitalei va aloca încă un milion de euro pentru construcția Catedralei Mântuirii Neamului. Suma a fost decisă la rectificarea bugetară aprobată, luni, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

„Nu s-a tăiat niciun leu de la şcoli sau spitale. Sumele care au fost relocate s-au referit la şcolile care au primit finanţare de la Guvern. Pentru a nu avea dublă finanţare am solicitat primăriilor de sector sa indice alte şcoli care necesită finanţare”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Pe lângă suma dedicată Catedralei Mântuirii Neamului, şase milioane de euro vor fi alocaţi pentru sprijinul copiilor cu handicap, 4,4 milioane de euro pentru Spitalul „Carol Davila”, 3,8 milioane de euro urmează să fie daţi către RADET.

În plus, 2.7 milioane de euro vor fi dați Regiei Autonome de Transport Bucureşti - RATB pentru dotarea cu aer condiţionat a maşinilor de transport public.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.