Bucuresti: 31 de strazi intra in reparatii. Vezi aici lista strazilor

14-09-2017 / Fabricat in Romania

Bucuresti: 31 de strazi intra in reparatii. Vezi aici lista strazilorPrimăria Capitalei a anunțat că vor intra în reparații, până pe 30 octombrie, 31 de străzi, unde se va interveni atât în ceea ce privește carosabilul, cât și pentru refacerea trotuarelor. 

"Primăria Municipiului București, prin Administrația Străzilor București, continuă programul de reparații locale pentru străzile care necesită lucrări de intervenții, în vederea asigurării circulației în condiții de siguranță și fluență a traficului", se arată într-un comunicat al PMB, transmis de Agerpres.

Lista străzilor la care se vor face lucrări de reparație:

- Sectorul 1: străzile Mircea Vulcănescu, Liviu Librescu, Baldovin Pârcălabul, Alexandru Ioan Cuza, Dinicu Golescu, Elena Văcărescu, Piața Gării Băneasa, Walter Maracineanu, precum și pe strada Gării Herăstrău
- Sectorul 2: șos. Colentina, șos. Ștefan cel Mare, str. Țepeș Vodă și str. Delea Veche
- Sectorul 3: bd. Unirii (trotuare), bd. Mircea Vodă și str. Gării Cățelu
- Sectorul 4: str. Constantin Istrati, str. Nițu Vasile
- Sectorul 5: bd. Tudor Vladimirescu (trotuare), șos. Viilor, str. Sergent Turturică, str. Învoirii, str. Dr. Rainer, str. Dr. Bagdasar, str. Uranus, str. Gheorghe Marinescu, precum și pe strada Înclinată
- Sectorul 6: bd. Constructorilor, Calea Crângași, șos. Cotroceni și str. Valea Cascadelor

Lucrările la partea carosabilă presupun decopertarea/frezarea anumitor segmente de stradă și refacerea, folosind mixtură asfaltică "la cald", spun cei de la Primărie.

Pentru a nu bloca traficul, lucrările se vor face numai pe timpul nopții.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.