Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
16-05-2014 / Blog credite imobiliare
Volumul de credite de la Garanti Bank a crescut cu aproape 10% in T1

Volumul de credite de la Garanti Bank a crescut cu aproape 10% in T1Volumul de credite al Garanti Bank a urcat până la 1,14 miliarde de euro în primul trimestru din 2014, mai mare cu aproape 10% comparativ cu cel de anul trecut. Toate segmentele de creditare s-au majorat, cea de retail, de IMM-uri şi segmentul corporate.


Primul trimestru al anului 2014 a început foarte bine pentru Garanti Bank. Volumul total de credite al instituţiei a crescut cu 9,8% în primele 3 luni ale anului. De asemenea, şi volumul depozitelor a avansat, cu 33,2%, comparativ cu aceeaşi perioadă de anul trecut.


Luna trecută, Garanti Bank şi Garanti Credite Ipotecare au început procesul de fuziune. Acesta urmează să se încheie la sfârşitul acestui an.


Despre Garanti Bank


Garanti Bank are deschise în România 78 de agenţii. Grupul oferă servicii financiare pentru jumătate de milion de clienţi. Profitul net al băncii mamă, Turkiye Garanti Bankasi AS, a fost de aproape 261 milioane de euro, în primul trimestru al anului 2014.

Garanti Bank a avut un profit de 9,2 milioane de euro, mai mare cu 9% comparativ cu primul trimestru al anului trecut. Garanti Credite de Consum a avut profit net de 600.000 de euro, la fel ca şi Garanti Leasing şi cu 400.000 de euro mai puţin faţă de Garanti Credite Ipotecare.