Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
16-09-2014 / Blog credite imobiliare
Ungurii cu credite in valuta primesc bani inapoi

Ungurii cu credite in valuta primesc bani inapoiUngurii cu credite în valută primesc banii înapoi şi beneficiază de reducerea sumelor datorate, în urma unei posibile decizii a autorităţilor din Ungaria.

 

Majorarea unilaterală a dobânzilor şi comisioanelor la creditele în valută din Ungaria a fost o decizie incorectă pentru cetăţenii din această ţară. Astfel, autorităţile de aici au hotărât ca ratele la creditele în valută să scadă cu până la 30%, începând cu anul viitor. Măsura este încă la stadiul de proiect de lege, dar sunt toate premisele ca aceasta să se realizeze. Până la sfârşitul lunii septembrie din acest an, Parlamentul va lua o decizie, cel mai probabil favorabilă pentru clienţii cu credite în valută.

 

Suma totală care ar urma să fie returnată astfel populaţiei din Ungaria ar putea ajunge la 3 miliarde de euro. Peste 400 de unităţi bancare şi mai bine de 1,3 milioane de familii vor fi vizate pentru verificări, luându-se în calcul fiecare caz în parte. Potrivit proiectului de lege din Ungaria, până în luna aprilie a anului 2016 băncile comerciale din această ţară vor avea interdicţie să majoreze dobânzile şi comisioanele clienţilor.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.