Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-03-2016 / Blog credite imobiliare
S-a oficializat: vezi cea mai noua banca din Romania

S-a oficializat: vezi cea mai noua banca din RomaniaPatria Bank a preluat vechea denumire a Nextebank. Dintr-un comunicat de presă al instituţiei am aflat că întregul proces de rebranding va mai dura încă 2 luni, iar Patria Bank are în plan o fuziune cu Banca Comercială Carpatica.

Nextebank şi-a schimbat denumirea în Patria Bank, este anunţul oficial al băncii, printr-un comunicat de presă. Aceasta are ca obiectiv principal o fuziune cu Banca Comercială Carpatica, din care deja deţine aproape 55% din acţiuni. Dacă fuziunea va fi realizată, atunci noua instituţie va avea peste 120.000 de clienţi, în 120 de sucursale, potrivit estimărilor.

De asemenea, Patria Bank anunţă că toţi clienţii săi vor putea accesa produse bancare în oficiile poştale din România, în urma colaborării dintre bancă şi Poşta Română.

Patria Bank a menţionat şi noile sale produse pentru clienţi, dintre care poate cel mai important este creditul de nevoi personale negarantat. Suma maximă care poate fi solicitată este de 60.000 lei, iar eligibile sunt persoanele cu venituri lunare nete de la 500 lei.

Despre Patria Bank

Patria Bank este o bancă românească, fondată în anul 1993 sub denumirea de Banca Romexterra, redenumită ulterior Nextebank. Începând cu 30 aprilie 2014, acţionarul principal al băncii este fondul de investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF). Principalii investitori în EEAF sunt Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Fondul European pentru Investiţii (FEI) - parte din grupul Băncii Europene pentru Investiţii, Banca de Comerţ şi Dezvoltare a Regiunii Marii Negre, DEG - parte a grupului bancar german KFW. Patria Bank finanţează, în principal, IMM-uri şi microîntreprinderi.