Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
05-10-2013 / Blog credite imobiliare
Raiffeisen Locuinte, solutii de credite pentru chiriasii ANL

Raiffeisen Locuinte, solutii de credite pentru chiriasii ANLRaiffeisen Locuințe va oferi soluții de credite în lei de achiziție a locuințelor, pentru chiriașii care locuiesc în apartamentele ANL. În prezent, chiriașii au voie să cumpere apartamentul construit de ANL, în care locuiesc, după minimum un an de la închiriere.

 

Oferta Raiffeisen Locuințe pentru chiriașii ANL

 

Raiffeisen Locuințe oferă credite în lei cu dobânzi fize și o DAE începând cu 6,5% (aceasta variază, în funcție de avans). Dupa un maximum de 5 ani, creditele se vor schimba, ajungând să aibă o dobândă de 4,5% pe durata restului împrumuturilor.

 

Comisionul de analiză al dosarelor pentru credite de la Raiffeisen Locuințe este zero. Mai mult decât atât, evaluarea imobilului ce urmează să fie cumpărat va fi făcută gratuit, de către bancă.

 

Conform președintelui Raiffeisen Banca pentru Locuințe, Aurelia Cionga, încă din prima zi de când instituția a putut acorda astfel de credite s-a și parafat o primă tranzacție, care se va finaliza în decurs de o săptămână.

 

Cât trebuie să plătești ca să cumperi un apartament în blocurile ANL

 

Pentru un apartament cu prețul de 140.000 de lei, la un avans de 20%, un client va plăti în total în jur de 162.000 RON. În primele 51 de luni, acesta va achita o rată de 1.365 de lei, iar după aceea o rată de doar 980 de lei.Potrivit directorului general ANL, Dumitru Nancu, 80% dintre persoanele care stau cu chirie în apartamentele ANL sunt interesate să cumpere locuințele. Cu banii care se vor primi în urma vânzărilor, ANL plănuiește să construiască noi blocuri de apartamente.