Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
23-11-2013 / Blog credite imobiliare
Raiffeisen Bank intra pe piata cardurilor contactless

Raiffeisen Bank intra pe piata cardurilor contactlessRaiffeisen Bank intră pe piaţa cardurilor contactless. Acestea permit efectuarea de tranzacţii în valoare de maximum 100 de lei, nefiind nevoie de codul PIN. BRD şi ING Bank sunt principalii competitori pentru Raiffeisen pe acest segment de servicii.

 

Despre cardurile contactless

 

Utilizarea cardurilor contactless este o soluţie uşoară şi rapidă pentru efectuarea de tranzacţii de o valoare mică (de până la 100 de lei). Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorii este să apropie aceste carduri de terminalele prevăzute cu această tehnologie şi să efectueze tranzacţia dorită.

 

Raiffeisen Bank a emis carduri contactless de tip Visa şi MasterCard.

 

Până în prezent, banca are instalate terminale la marii comercianţi, precum Cora, Real, Sensiblu, Carreforu, Lukoil, dar şi la metrou.

 

De ce era nevoie de lansarea acestui serviciu? Magda Săndulescu, Director Strategie Persoane Fizice, Raiffeisen Bank a oferit răspunsul: „Am lansat cardurile contactless pentru a simplifica efectuarea plăţilor de mică valoare, de până la 100 de RON, prin card. Zilnic avem nevoie să realizăm cel puţin 4-5 tranzacţii de valoare mică, spre exemplu atunci când cumpărăm un ziar, plătim transportul, luăm o cafea sau prânzul”.

 

Raiffeisen Bank România are un portofoliu de peste 400.000 de carduri de credit emise şi 1,8 milioane de carduri de debit. Banca este una dintre cele mai mari institutii de creditare din țara noastră.

 

Sursa foto: the-monney-channel.ro