OTP Bank isi atrage clientii cu dobanzi foarte mici la creditele de consum

08-03-2015 / Blog credite imobiliare

OTP Bank isi atrage clientii cu dobanzi foarte mici la creditele de consumOTP Bank a redus dobânda pentru creditele de consum în lei, însă doar pentru clienţii care au conturi deschise la sucursalele sale. Noua dobândă este de 9,4% pe an (variabilă).

 

Scăderile dobânzilor la credite continuă să fie o practică preferată de băncile din România şi la începutul anului 2015. De curând, OTP Bank a tăiat costurile creditelor de consum în lei. Dobânda a fost redusă până la 9,4% pe an (variabilă), pentru clienţii care îşi primesc veniturile în conturile instituţiei. Un mare avantaj al creditelor de consum este şi aprobarea lor în cel mult 24 de ore de la depunerea documentaţiei.

 

OTP Bank a oferit şi un exemplu de model de calcul al noilor costuri ale creditelor de consum în lei: pentru un împrumut de 10.000 de lei, pe 5 ani, dobânda anuală efectivă este de 9,8% pe an, iar prima rată este de 210 lei. La finalul perioadei de rambursare, clientul va fi plătit 12.572 de lei.

 

În medie, creditele de consum în lei din România au dobânzi situate în jurul valorii de 11% pe an.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.