Oficial – UniCredit Tiriac Bank devine UniCredit Bank

20-08-2015 / Blog credite imobiliare

Oficial – UniCredit Tiriac Bank devine UniCredit BankDin data de 18 august 2015, UniCredit Ţiriac Bank devine UniCredit Bank. În următoarea perioadă, oficialii băncii vor lua măsurile necesare pentru schimbarea oficială a denumirii instituţiei, cât şi a logo-ului.

 

Omul de afaceri Ion Ţiriac nu mai are nicio participaţie la banca UniCredit. Grupul austriac UniCredit au schimbat denumirea băncii şi urmează să modifice identitatea vizuală a brand-ului, dar şi instrumentele de plată vechi.

 

De aceea, banca pregăteşte şi o campanie de comunicare către public, pentru informarea acestuia în legătură cu schimbarea denumirii. Până anul acesta, Ion Ţiriac deţinea 45% din acţiunile UniCredite, însă acesta a vândut participaţia să către UniCredit Bank Austria AG.

 

UniCredit are mai multe sucursale în România. Reţeaua este prezentă în 180 de sedii, în care lucrează 3.350 de angajaţi. În viitor, instituţia are planuri de a-şi consolida business-ul în ţara noastră.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2020 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.